(placeholder)

Informatie over StudioPuk

In verwachting


Een klein mensje dat groeit in je buik en je buik groeit mee!

Om dit wonder voor altijd vast te leggen biedt een zwangerschapsreportage de perfecte mogelijkheid. In de studio of op locatie. Met een schitterende jurk aan of juist casual. Samen met je partner en/of kind(eren).


Samen bespreken we jouw/jullie wensen zodat de reportage uniek wordt en helemaal bij jullie past. Rond week 30-32 is de ideale termijn om je buik te fotograferen, neem daarom ruim van te voren contact met mij op, mocht je geïnteresseerd zijn!

New Born


Zo klein, zo puur, zo lief. Je pasgeboren baby is iets waar je uren naar kan blijven kijken. Maar zo’n kleintje verandert ook enorm snel. Een NewBornreportage is de unieke mogelijkheid om die kleine, fijne kenmerken van een baby tijdens de eerste levensdagen vast te leggen. Hoe heeft het kindje in de buik gezeten, de lieve huidrimpeltjes, nesthaartjes, ieniemienie teentjes, en wie weet een guitig lachje. De reportage kan licht en puur gehouden worden maar ook een kleuraccent is mogelijk.

Ik heb allerlei accessoires die voor jullie de juiste look en feel van zo’n reportage kunnen bepalen. Een NewBornreportage moet goed voorbereid worden!


Zo’n pasgeborene kan nog moeite hebben met het vasthouden van zijn lichaamstemperatuur. Ik fotografeer bij jullie thuis, in een ruimte waar het lekker warm kan worden en waar veel licht is. Daarnaast wil ik de baby zo min mogelijk storen bij het vinden van zijn ritme. Dus de planning van de reportage luistert redelijk nauw. Mocht je interesse hebben, neem dan tijdens je zwangerschap (het liefst al zo’n 2 tot 3 maanden voordat je bent uitgerekend) contact met me op.

Cake Smash


En dan is die lieve kleine baby opeens 1 jaar, wat een mijlpaal! Dat kan gevierd worden met een Cake Smashreportage, compleet verzorgd met taart en accessoires. En natuurlijk een prachtig mooi kindje in feestkleding!


Doorgaans vindt deze reportage plaats in mijn studio, waar er lekker gekliederd mag worden met de taart. De foto’s bieden een unieke mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke uitnodiging voor de eerste verjaardag van je kindje!

Portret


Portretreportages zijn mogelijk in verschillende samenstellingen. Van een jong kind tot een familie- of gezinsreportage. Misschien wil je een ‘update’ van je profielfoto op LinkedIn of is het nu eindelijk eens tijd voor een leuke neven- en/of nichtenreportage.


Ik sta overal voor open. Het kan bij je thuis in de tuin. Of we zoeken een mooie plek op in het bos, op de hei of  aan de Maas, al dan niet tijdens een zonsondergang. Ook met jouw eigen idee voor een te gekke locatie ga ik enthousiast aan de slag. Ik denk graag met je mee om van deze reportage een hele mooie te maken!

Producten


Een lang gekoesterde wens van mij heeft nu invulling gekregen. Sinds kort fotografeer ik ook ‘voorwerpen’. Dit kan van alles zijn zoals een erfstuk (bijv. sieraad) dat ergens weggestopt ligt of een object dat je graag uitvergroot wilt zien.


Maak je gebruiksartikelen en wil je deze graag mooi op een foto in beeld gebracht, bijvoorbeeld voor een website of catalogus? Ik ga graag het gesprek met je aan om samen te kijken hoe we ook jouw wens in vervulling kunnen laten gaan!